Οδηγός χρήσης της πλατφόρμας wine-elabels.eu. Πώς να δημιουργήσετε τις πρώτες σας ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Σε αυτό τον φωτογραφικό οδηγό θα σας καθοδηγήσουμε πως θα κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα και πως να δημιουργήσετε τις πρώτες σας ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode.

Δωρεάν εγγραφη στην πλατφόρμα

Από την κεντρική σελίδα επιλέξτε τον σύνδεσμο “Δωρεάν Εγγραφή” προκειμένου να μεταφερθείτε στην φόρμα εγγραφής και να δημιουργήσετε τις πρώτες σας ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode.

ψηφιακές ετικέτες οίνου QRCode

Στην συνέχεια εισάγετε το επιθυμητό username σας, το e-mail σας και έναν κωδικό (password). Παρακαλούμε να διαβάσετε τους “Γενικούς όρους και προϋποθέσεις” για την χρήση της πλατφόρμας και εφόσον συμφωνείτε επίλέξτε ότι “Με την εγγραφή μου δηλώνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις.“. Επίλέγετε ” Εγγραφή” για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Με την εγγραφή σας θα μπορέσετε να εισέλθετε στην πλατφόρμα με την χρήση του username και του password που επιλέξατε. Επιλέξτε “Είσοδος” (“Sign in”) από το κεντρικό μενού

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Εισάγετε το username και το password προκειμένου να εισέλθετε. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει το password μπορείτε να το ανακτήσετε μέσω της επιλογής “Forgot your password?”

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Εχετε εισέλθει πλέον στην πλατφόρμα και προχωρηστε στην δημιουργία μιας ετικέτας επιλέγοντας από το κεντρικό μενού “Δημιουργία e-label”

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Επιλογή συνδρομής

Πριν ξεκινήσετε με την δημιουργία της πρώτη σας e-label είναι απαραίτητο να επιλέξετε ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσετε για την συνδρομή σας

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Έχετε τέσσερεις επιλογές:

  • Την Δωρεάν χρήση τριών e-labels
  • Tην συνδρομή Business 25 για χρήση 25 e-labels
  • Tην συνδρομή Business 50 για χρήση 50 e-labels
  • Tην συνδρομή Business Unlimited για απεριόριστη χρήση e-labels

Μπορείτε να ξεκινήσετε Δωρεάν και στην συνέχεια να αναβαθμίσετε το πρόγραμμά σας ανάλογα με τις ανάγκες σας

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Επιβεβαιώστε την συνδρομή που επιλέξατε και συνεχίστε

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Είστε έτοιμοι. Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και μπορείτε πλέον να νά κάνετε χρήση του προγράμματός σας. Επιλέξτε από το κεντρικό μενού “Δημιουργία e-label”.

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Δημιουργία e-label

Έχετε εισέλθει στην φόρμα δημιουργίας της πρώτης σας ετικέτας. Ξεκινήστε να δημιουργήσετε τις πρώτες σας ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode συμπληρώνοντας τα πρώτα απαραίτητα πεδία:

  • Το όνομα του παραγωγού/οινοποιού και
  • Την εμπορική ονομασία του οίνου

Μπορείτε εδώ να ανεβάσετε και μια φωτογραφία την φιάλης ή της ετικέτας σας. Επιλέξτε “Next” για να προχωρήσετε

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Στην δεύτερη σελίδα θα συμπληρώσετε όσες πληροφορίες επιθυμείτε για τον οίνο. Ότι στοιχείο συμπληρώσετε θα εμφανιστεί στο e-label. Επιλέξτε “Next” για να προχωρήσετε στην τρίτη σελίδα που αφορά τα συστατικά και ούτω καθεξής.

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Φθάνοντας στο τέλος, στην έβδομη σελίδα, θα επιλέξετε “Υποβολή” (“Submission”) προκειμένου να δημοσιεύσετε την ηλεκτρονική ετικέτα και να κατεβάσετε το QRCode.

Η πρόοδος της δημιουργίας ετικέτας αποθηκεύεται αυτόματα σε περίπτωση που θελήσετε να μην την δημιουργήσετε τώρα, οπότε μπορείτε να την συνεχίσετε και μια άλλη στιγμή χωρίς να χάσετε ότι έχετε συμπληρώσει.

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode

Με την δημοσίευση της ετικέτας θα κατευθυνθείτε αυτόματα στην σελίδα με όλες σας τις ετικέτες. Πρώτη στην σειρά εμφανίζεται η ετικέτα που έχετε δημιουργήσει πιο πρόσφατα.

Μπορείτε να αναζητήσετε όποια ετικέτα θέλετε με βάση μια λέξη ή να ταξινομήσετε τον πίνακα ανάλογα με την ημερομηνία δημιουργίας της ετικέτας, την εσοδεία, τη εμπορική ονομασία κτλ.

Στην τελευταία στήλη μπορείτε να επιλέξετε να δείτε πως εμφανίζεται η ετικέτα οίνου ζωντανά, να την επεξεργαστείτε ξανά ή να την διαγράψετε. (ΠΡΟΣΟΧΗ: H διαγραφή μιας ετικέτας είναι οριστική, δεν μπορείτε να την επαναφέρετε, θα πρέπει να την δημιουργήσετε από την αρχή ξανά)

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το QRCODE και τοποθετείστε το στην φυσική ετικέτα του οίνου. Αναλυτικές και χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε εδώ

ψηφιακές ετικέτες οίνου μέσω QRCode
Scroll to Top